S.C. VITRADESIGN MOB S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Creșterea competitivității firmei VITRADESIGN MOB prin investiții în linie de producție”, cod MySMIS 109346.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Proiectul a fost implementat în județul Constanţa, Municipiul Constanța, pe o perioadă de 44 de luni (respectiv între 01.03.2016 și 30.10.2019), are o valoare totală de 1.340.674,97 lei, din care 752.600,10 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă acordată din Fondul European de Dezvoltare Regională, 132.811,78 lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național, iar 455.263,09 lei este contribuţia beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creșterea productivității firmei VITRADESIGN MOB S.R.L. prin achiziția de echipamente și utilaje moderne, iar obiectivele specifice sunt: achiziționarea a 10 utilaje și echipamente tehnologice performante necesare în procesul de producție și crearea a 3 locuri de muncă cu normă întreagă.

La finalul perioadei de implementare au fost achiziționate și puse în funcțiune utilajele, echipamentele și accesoriile de ultimă generație folosite la producția de mobilier planificate și au fost create 3 noi locuri de muncă.

Valoarea adăugată a proiectului constă astfel în impactul pe care firma îl va avea asupra sectorului de producție de mobilier. Sectorul producție de mobilier din România nu este suficient dezvoltat și necesită investiții importante pentru a fi la nivelul standardelor europene.

Relații suplimentare pot fi obținute de la sediul social al firmei, comuna Cumpăna, str. Aleea ANTENELOR nr. 9, judeţul Constanţa, sau la numărul de telefon 0760744797.

Articolul precedentDan Barna susține Guvernul Orban doar dacă există o majoritate parlamentară
Articolul următorAsociația Orașelor din România, o nouă palmă pentru Guvernul Dăncilă: „25 de oraşe au rămas cu buget minim de funcţionare sub 1.000 lei/locuitor/an”