Lacrimi și durere în sufletul social democratului Răzvan Cuc, care în ultimele zile a tot văzut cum liberalii au tăiat panglici inaugurale la diverse lucrări. Cuc consideră unele dintre aceste proiecte copiii lui de suflet de pe vremea când era ministru al Transporturilor și, deși vrea să pară încântat că s-a făcut ceva, nu poate trece peste ideea că alții își asumă acum meritele muncii sale. Și, ca să își ia revanșa, Răzvan Cuc îi lansează lui Klaus Iohannis o provocare.

M-am uitat astăzi cu scârbă si satisfacție în același timp la plimbarea pe care Klaus Iohannis și ai săi liberali au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport. În fapt, plimbarea a fost una electorală pentru că românii vor putea să circule pe acest traseu abia din luna decembrie. Deci singurul scop pentru care au chemat presa la această mascaradă a fost unul electoral, cu câteva zile înainte de alegeri.
Am avut însă o satisfacție când am văzut că, în sfârșit, se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.

Ce au uitat să menționeze Iohannis și cei de la PNL e că respectivul contract de proiectare și execuție pentru cei 3 km de cale ferată și stația de la terminalul Sosiri de la Aeroport a fost semnat în iunie 2019. Adică în mandatul meu de ministru al Transporturilor.
Proiectele pe care le-am susținut cât am fost ministru al Transporturilor sunt finalizate acum. Acest lucru mă bucură enorm și promit că astfel de proiecte voi face și pentru Piatra-Neamț.
Până atunci, însă, i-am lansat astăzi, la Antena 3, o provocare președintelui Klaus Iohannis și o reiau și aici. Aștept de la domnul președinte să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când Guvernul său este la Palat.
Până când găsesc ei proiectele, nu uitați: #impreunaconstruim pentru România și pentru români!”, scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

Articolul precedentTeodorovici avertizează că cine nu votează rectificarea bugetară în forma aprobată în comisiile din Parlament este trădător
Articolul următorClotilde Armand recunoaște: EGIS a făcut consultanță în controversatul caz al „copiilor albaștri”