Sursa: Facebook

George Simion nu se dezminte și continuă să facă planuri concrete pentru o funcție incertă.

După promisiunile legate de ceea ce va face atunci când va fi votat președinte de țară, acum, fără prea multe explicații, liderul AUR a postat ieri pe Facebook o poză cu „Guvernul AUR”.

Iar acum rămâne întrebarea, cine e de fapt Simion în poză? Premier sau președinte de țară? În continuare, așa cum a răspuns în comentarii, AUR are deja un program de guvernare, ba chiar și oameni pregătiți pentru tot ceea ce urmează.

Guvernul AUR! Astăzi am avut prima ședință!”, suntem anunțați de Simion, cu explicația că „Din poză lipsesc Ministrul Economiei, Petrișor Peiu, și Ministrul de Interne, Kovacs Valer, din cauze obiective”.

Mai mult, din explicațiile ulterioare, care au venit ca răspuns la comentarii, aflăm că „în imagine sunt 14 secretari de stat”. Aceasta în condițiile în care luna aceasta, Simion anunța că vrea maxim 12 ministere și 50 de secretari de stat.

Tot din răspunsurile oferite de Simion la postare mai aflăm că „avem cea mai bună soluție pentru Antreprenoriat și Turism- un român venit aici acum 42 de ani – Mohammad Murad”, că la Învățământ și Justiție îi avem pe Maria Liana Radu Baltasiu și Gheorghe Piperea, iar la Agricultură pe Avram Fitiu.

Noi gândim în subordinea primului ministru iar problema Sportului alăturată Sănătății. În imagine e Monica Iagar care va coordona politicile pe zonă”, a mai detaliat Simion neclaritățile legate de Sport și Sănătate.

Listă va fi disponibilă pentru toți membrii și simpatizanții AUR să fie votată fiecare persoană pe aplicația Platforma AUR. Până la sfârșitul lunii ne propunem să completăm și să prezentăm public propunerile pentru secretarii de stat.

Guvernul AUR va avea maxim 12 miniștri și maxim 50 de secretari de stat”, a mai asigurat Simion.

În final, rămâne însă o dilemă expusă în unul dintre comentarii: „Mă gândesc că era mai bine să prezentați numele/ studii/ loc de muncă actual….asa o poză de grup…ce să înțeleleagă alegatorii?”.

Articolul precedentPolițist din Giurgiu, la închisoare pentru mai multe infracțiuni de corupție
Articolul următorMinistra Muncii, clarificări privind adeverințele de care au nevoie pensionarii pentru a dovedi că au dreptul la o pensie mai mare