VIDEO – Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași

Din câte se știe până la această oră, nu există victime

Captură video

Un incendiu a izbucnit, în cursul acestei seri, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Municipiul Iași.

UPDATE: „În urma sesizării, polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii situației de fapt. La fața locului a fost trimis și un echipaj al Biroului Rutier Iași pentru dirijarea traficului rutier în zonă”, au declarat reprezentanții Poliției Iași.

Pompierii au fost chemați în jurul orei 19:00, cu aproximație.

Din câte se știe până acum, se pare că incendiul ar fi izbucnit în secția COVID, terapie intensivă.

Circulația pe străzile de lângă spital a fost închisă pentru ca autospecialele pompierilor să poată interveni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Flăcările par să fi izbucnit în pavilionul administrativ. Conform informațiilor, pacienții ar fi fost deja evacuați. Vorbim, în acest caz, atât de copii, cât și de părinții acestora, internați alături de aceștia în spital

În acest moment, mai multe autospeciale cu apă și spumă al ISU Iași intervin la fața locului pentru a stinge incendiului care ar fi izbucnit la etajul al doilea al spitalului.

Drum județean reabilitat între Buzău și Prahova

Articolul precedentDrum județean reabilitat între Buzău și Prahova
Articolul următorLegea privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, condus până în urmă cu câteva luni de Iliescu, a trecut de Senat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.