Vizita desfășurată de Ludovic Orban la Suceava, în weekend, nu a scăpat de ochiul vigilent al lui Marcel Ciolacu. E drept, ar fi fost și greu de trecut cu vederea baia de mulțime și întâlnirile mai mult sau mai puțin inspirate, inclusiv recitalul pe care o tânără i l-a susținut premierului. Liderul interimar al PSD acuză așadar că totul e poleială și că guvernul se sprijină pe administrațiile locale sau le atacă – în funcție de coloratura politică – când în realitate autoritățile s-au descurcat singure în vremuri de pandemie.

Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD! Sucevenii așteptau de la un premier #soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie!

Dar asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice. Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur!

Într-adevăr, ați lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia! Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale!”, atrage atenția Ciolacu.

Articolul precedentOrban e atât de hotărât să nu mărească alocațiilor încât atacă cu CCR-ul
Articolul următorUna zice, alta face! Clotilde Armand și-ar dori un nou cartier în S1, dar se opune PUZ-ului