Criza economică generată de pandemia de coronavirus este departe de final. Unele sectoare și-au reluat activitatea, însă sunt societăți care niciodată nu își vor redeschide porțile, iar aceasta duce la dispariția a zeci de locuri de muncă pe zi, avertizează Partidul Social Democrat. Azi, Guvernul Orban se întâlnește pentru o nouă discuție pe teme economice, însă PSD consideră că lucrurile nu pot fi rezolvate cu ședințe interminabile, ci cu soluții concrete, funcționale.

Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute, dar Iohannis, Orban și Cîțu pierd timpul în ședințe inutile.

România a pierdut 400.000 de joburi de la declanșarea crizei COVID-19. Guvernul liberal s-a întrecut în promisiuni despre repornirea economiei, dar nu a prezentat nici până acum un plan concret și coerent pentru a ajuta firmele românești.

În aprilie dispăreau 7.000 de locuri de muncă pe zi. În mai dispar 10.000 de locuri de muncă pe zi.

Haosul produs de liberali cu vidul legislativ de după starea de urgență și țeapa IMM INVEST au făcut ravagii în economie. Oamenii de afaceri nu mai au încredere în Orban și Cîțu. Ei știu că nu pot supraviețui crizei fiindcă statul nu le oferă niciun sprijin, doar vorbe!”, sunt de părere social democrații.

Articolul precedentAu început înscrierile pentru testarea gratuită în București. În ce constă procedura
Articolul următorKelemen Hunor: „Acest Guvern ar merita să fie schimbat”