Senatorul PSD Șerban Nicolae a anunțat public ce va face în 26 mai: va merge la vot, însă nu va pune ștampila și pe buletinul pentru Referendum. Social democratul a detaliat toate acestea într-o postare pe Facebook.

Voi merge la secția de votare și, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European și voi semna pentru prezență în lista corespunzătoare. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în listele de prezență, în dreptul numelui meu, în căsuța corespunzătoare semnăturii este trasă o linie. Voi vota pentru Parlamentul European și voi părăsi secția de votare.

Subliniez!
Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în căsuțele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi grațiați criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoții, trădătorii, traficanții de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici! Mai mult de 320.000 de euro…
”, se arată în postare.

Articolul precedentCurtea de Apel Cluj a respins cererea de revocare din funcție a Liei Savonea
Articolul următorPoliția Română despre furturile din bancomate: „Sunt mai multe grupuri infracționale care au comis aceste fapte”