perchezitii primaria sectorului 5

Polițiști și procurori au făcut în această dimineață percheziții la Primăria Sectorului 5 din Capitală, condusă de Daniel Florea, de unde au ridicat mai multe documente.

În cursul dimineții de vineri, susțin surse judiciare citate de Libertatea, ofițeri de poliție au descins la Primăria Sectorului 5,  sub coordonarea procurorilor.

”Primarul Daniel Florea nu era în sediu și a fost chemat de acasă, ca să asiste la percheziționarea și apoi la închiderea biroului său”, au spus aceleași surse, pentru Libertatea. Primăria a confirmat: ”Nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a cerut, într-adevăr, documente”. „Într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au solicitat date care au fost puse la dispoziție de îndată. Primăria Sectorului 5 cooperează cu toate instituțiile Statului, în mod transparent și total. În acest moment, Primăria Sectorului 5 nu deține alte informații”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Descinderile de la Primăria condusă de Daniel Florea au fost confirmate și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

”Pot să confirm că este o acțiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări in rem. Mai multe informații în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influența ancheta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu. Ea a precizat că anchetatorii urmează să ridice documente, în cadrul investigației privind faptele pentru care a fost începută cercetarea. Fiind vorba de o cercetare in rem, nicio persoană nu a fost până acum pusă sub acuzare. Nu se știe deocamdată despre ce este vorba exact, însă fostul prezentator TV Rareș Bogdan a afirmat cu puțin timp în urmă că știe mai multe despre activitățile nu tocmai ”ortodoxe” ale primarului Daniel Florea, despre care a spus că este ”gagicar”.

Articolul precedentLot de fructe confiate, contaminat cu salmonella la Mega Image
Articolul următorEurodeputatul PSD Victor Boștinaru nu mai candidează pentru un nou mandat