Fostul premier Viorica Dăncilă s-a arătat deranjată de modul în care a decurs vizita ministrului de Finanțe Florin Cîțu în Teleorman, după ce acesta din urmă a criticat guvernarea PSD. Așa că Viorica Dăncilă nu a putut trece cu vederea declarațiile potrivit cărora „românii s-au săturat de socialism şi de PSD”. Aceasta în condițiile în care anterior, Cîțu spunea că Teleormanul este chiar „în inima celor care au condus România în ultimii ani de zile spre dezastru”. Referirea lui Cîțu era strict la Liviu Dragnea și la Viorica Dăncilă, ambii reprezentanți de seamă ai Teleormanului.

Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului. Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță.

Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor. Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine – dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!

Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, acesta îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Articolul precedentOne United Properties, drept la replică după dezvăluirile făcute de Dana Budeanu. Compania se delimitează de Nicușor Dan
Articolul următorEste Clotilde Armand resposabilă de tentativele de desființare a Clubului Rapid?