„Amabilități” de la George Simion către Elena Lasconi, după ce aceasta din urmă a făcut o postare pe Facebook.

Amabilitate tradusă prin ironie, dat fiind că postarea liderei USR este una care, în mediul utilizatorilor de Facebook, este folosită, de regulă, de cei mai în vârstă.

„Bună dimineața, dragi români!”, a scris Lasconi pe Facebook, iar printre comentarii, unul a fost a lui George Simion: „Bună dimineața la cafeluță, drăguță”.

Ca de la lider la lider, practic. A avut și liderul AUR reach-ul său, la comentariu strângând peste 460 de reacții, în timp ce alți peste 220 de utilizatori i-au dat replică. E adevărat, cafeluța Elenei Lasconi a strâns până la acest mpment 3.432 de comentarii și a fost distribuită de 783 de ori, semn că mulți au apreciat-o.

E adevărat, nici unul nici altul nu a avut doar reacții sau comentarii pozitive, dar răspunsul lui Simion, venit la scurt timp după publicarea postării Elenei Lasconi, este un semn că liderul AUR este interesat de ceea ce scrie concurența.

Articolul precedentBudăi, ca fost ministru al Muncii, se mândrește cu recalcularea pensiilor: „În perioada postdecembristă nu a fost în România niciun astfel de fenomen”
Articolul următorTrei polițiști locali din Sectorul 1, arestați și trimiși în judecată pentru mită și alte fapte de corupție