Sursa: Facebook Maia Sandu

Premierul Marcel Ciolacu va merge astăzi în prima vizită de lucru externă, respectiv peste Prut, în Republica Moldova.

Ciolacu se va întâlni aici cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu.

După învestitură și diverse întâlniri cu miniștrii cabinetului Ciolacu, liderul PSD dă mâna astăzi cu „înalți oficiali de la Chișinău”, după cum se arată într-un comunicat al Guvernului României.

Programul vizitei de lucru în Republica Moldova, potrivit agendei oficiale, începe de la ora 10.1 cu întrevederea cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la sediul Administrației Prezidențiale din Chișinău. De la ora 11.25 are loc întâmpinarea lui Ciolacu de către prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, la sediul Guvernului Republicii Moldova, iar de la ora 11.30 sunt programate convorbiri cu între cei doi premieri, la același sediu al Guvernului Republicii Moldova.

Ulterior, de la ora 12.30, vor avea loc declarații comune de presă ale celor doi premieri, care „vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria”. Programul nu se încheie aici, ci va continua la ora 13.00, cu participarea la „dejunul de lucru oferit de prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu”, iar de la ora 14.20 este anunțată a avea loc întrevederea cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, la sediul Guvernului Republicii Moldova.

Guvernul României va rămâne garantul securității și stabilității Republicii Moldova și va continua să susțină cu toată forța parcursul său de aderare la Uniunea Europeană”, asigură Marcel Ciolacu.

Articolul precedentCioloș, după ce USR a anunțat formarea unui pol de dreapta: „Mai mult văd cumetrii decât discuţii concrete, pragmatice”
Articolul următorCristian Popescu Piedone, liber: „Astăzi, există o speranță pentru dreptate”