Foto: Iulia KELT

Starea de urgență pare să-i fi priit fostului lider PSD, Liviu Dragnea, întrucât investigațiile cu privire la dosarul „Tel Drum”, în care este de asemenea bănuit c-ar fi făcut o serie de miș-maș-uri, au fost puse pe pauză o perioadă. Cel puțin asta afirmă șeful DNA, Crin Bologa.

DNA, depășit de situație?

Șeful DNA, Crin Bologa a afirmat că în sertarele DNA există extrem de multe dosare nerezolvate care își așteaptă rândul, astfel că nu va da un nou termen pentru „Tel Drum”, dosarul în care este urmărit penal Liviu Dragnea.

”La dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă, întrucât urmărirea penală a fost suspendată pe durata stării de urgenţă (…) Am stat de vorbă cu doamna procuror, lucrează în cauză, nu mai dăm un termen limită”, a afirmat șeful DNA.

Starea de urgență a îngreunat investigațiile

Cu toate că această perioadă marcată de starea de urgență a pus pauză investigațiilor, șeful DNA ține să ne asigure că va face tot posibilul pentru ca dosarul în care este inculpat Dragnea să ajungă să fie soluționat.

În 2017, procurorii DNA deschideau acest dosar și începeau urmărirea lui Dragnea pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene.

Articolul precedentPrimăria Capitalei caută voluntari pentru testarea gratuită. Unde se pot înscrie cei care doresc să participe
Articolul următorAu început înscrierile pentru testarea gratuită în București. În ce constă procedura
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.