Renate Weber (încă 64 de ani), face un apel public către Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Grupul de Comunicare Strategică, pentru a lămuri informațiile legate de proiectul lui Adrian Streinu Cercel. În ultimele zile au fost avansate date despre ceva planuri pentru persoanele cu vârste cuprinse între 40 – 65 de ani – care ar trebui să iasă doar pentru a merge a serviciu, dar și pentru cei de 65+, care ar urma să fie izolate separat de familie, în centre/ unități speciale.

Avocatul Poporului solicită autorităților să liniștească populația și să dea asigurări că măsuri precum cele vehiculate în spațiul public referitoare la persoanele de peste 65 de ani nu vor fi adoptate în România

În ultimele două zile, la Avocatul Poporului s-au primit sute de petiții,în care persoane în vârstă își exprimă temerea în legătură cu așa-zisele planuri și declarații ale unor oficialități din statul român privind îndepărtarea persoanelor de peste 65 de ani din familiile lor și din locuințele lor.

Avocatul Poporului solicită Președintelui României, Premierului și Grupului de Comunicare Strategică să liniștească populația și să dea asigurări că adoptarea unor astfel de măsuri de tip totalitarist nu vor fi niciodată o opțiune în România”, se arată într-un comunicat.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu, purtător de cuvânt pentru Dragnea: „Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie!”
Articolul următorCiolacu spune că PSD a dat zeci de aparate funcționale pentru testarea COVID-19. „Guvernul Orban NU testează”