În cursul zilei de joi, 23 martie 2023, RAJA SA din Constanța va opri furnizarea apei potabile pentru a efectua lucrări de modernizare și sectorizare la rețeaua de distribuție a apei potabile din municipiul Constanța.

Potrivit comunicatului emis de Biroul de Comunicare al societății, această întrerupere va avea loc între orele 08.00 și 18.00.

Sistarea furnizării de apă potabilă va avea loc în intervalul orar 08.00 – 18.00 și va afecta urmăroarele zone din Constanța

  • bd. Alexandru Lăpușneanu – tronsonul delimitat bd. Tomis și strada Nicolae Iorga, cu străzile adiacente;
  • Aleea Remus – zona cuprinsă de str. Călărași și Castanilor, precum și cei arondați punctelor termice 100, 115 și 124;

Societatea constănțeană RAJA SA: ”Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod gradual, în fiecare sector afectat”

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, a trasmis societatea RAJA SA.

Articolul precedentÎn localitatea Cumpăna din județul Constanța, furnizarea apei va fi afectată în urma lucrărilor de mentenanță planificate de Societatea RAJA
Articolul următorÎn data de 22 martie, mai multe zone din Constanța vor rămâne fără apă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time