Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că profesorul Ștefan Florian va primi 45 de milioane de euro pentru a construi un centru naţional de excelenţă în neurochirurgie.

Pentru Cluj, un proiect de importanţă naţională, spun eu, este promovat de către Spitalul Judeţean de Urgenţă, astfel încât vom finanţa un centru naţional de neurochirurgie, de excelenţă în neurochirurgie, un proiect care are finalizat studiul de prefezabilitate, un proiect absolut extraordinar şi generos pentru partea de neurochirurgie şi nu numai”, a spus Sorina Pintea, la Cluj-Napoca.

Pintea a precizat că lucrările ar urma să înceapă în luna noiembrie 2019 și ar putea dura 2 ani. 

Va avea toată aparatura necesară unui centru de neurochirurgie, un centru de excelenţă, adică RMN, CT, angiograf, robot”, a menţionat ministrulÎn prezent, Clinica de Neurochirurgie, una dintre cele mai performante din România, funcționează într-o clădire pe strada Louis Pasteur, construită acum mai bine de 100 de ani. 

Sursa Stiri de cluj

Articolul precedentIncident la conferinţa de presă a preşedintelui Tăriceanu! Membrii „Oradea Civică”, luaţi pe sus de SPP-işti!
Articolul următorDouă milioane de euro. Șefi puși să dea înapoi sporurile primite pentru “ore suplimentare“