Sursa: Facebook

Cristian Pîrvulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), va fi audiat astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Decanul are calitatea de martor în dosarul în care este profesorul Alfred Bulai este acuzat de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Informația vine via Agerpres, care citează surse din interiorul parchetului, acolo unde se fac cercetări după un material publicat de site-ul Snoop, conform căruia Bulai, de acum fost profesor la SNSPA, ar fi hărţuit sexual mai multe studente.
În afară de audieri, astăzi se derulează și percheziții.

Potrivit informațiilor oficiale, se fac cercetări la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, iar astăzi, „după obținerea autorizărilor legale de la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul instanței competente, au fost efectuate percheziții domiciliare la: Sediului SNSPA, situat în București, sector 1, bd. Expoziţiei, nr. 30A; Sediul SNSPA, situat în București, sector 6, str. Povernei, nr. 6 și Centrul Internațional de Conferințe Batiștei (CIC) – „Hotel SNSPA” situat în București, sector 2, str. Emanoil Bacaloglu, nr. 2”.

Articolul precedentȘi PSD are un plan de guvernare: romaniadorita.ro
Articolul următorBudăi, ca fost ministru al Muncii, se mândrește cu recalcularea pensiilor: „În perioada postdecembristă nu a fost în România niciun astfel de fenomen”