Deși este probabil extrem de ocupat cu problemele inerente după decizia de a candida pentru funcția de primar al Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu nu lasă nici problemele din Parlament nediscutate. Și, ca o victorie proprie, Tăriceanu scrise despre recenta decizie din Camera Deputaților legată de dublarea alocațiilor, comparând situația cu o problemă care îl doare de ceva timp – mărirea pensiilor. Camera Deputatilor a adoptat cu 166 de voturi pentru, 63 voturi împotrivă și 29 de abțineri proiectul de lege pentru respingerea ordonanței de urgență privind creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii, ceea ce înseamnă că rămâne în vigoare legea care prevede dublarea alocațiilor de la 1 septembrie. În acest context, Tăriceanu asigură că același lucru se va întâmpla și cu mărirea pensiilor, mai ales că bani sunt.

Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani”, explică liderul ALDE.

Articolul precedentIon Samoilă, primarul comunei Gruiu, drept la replică
Articolul următorTeodorovici, încă un război: cere instanței să amâne Congresul PSD