Lovitura lui Tache

Generalul Dumitru Dumbravă a acceptat ”oferta de nerefuzat” de a își asuma fapta întregului Grup Infracțional Organizat format din Doru Trăilă, Dumitru Cocoru, Mitică și ”FC”-ul Florian Coldea.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia DIVIZIEI INTERNE a ASI reieșind că, de acum înainte, devine inevitabilă și înaintarea oficială a solicitării de a i se permite să părăsească România pentru tratament de specialitate în Turcia.

Astfel că, gata, ”FC”-ul poate răsufla ușurat. Cel puțin în acest dosar. Unul în care, oricum, după cum bine au știut încă de la bun început pe deplin acoperiții care au reușit prima documentare finalizată cu un denunț depus, dar mai ales înregistrat cu ”număr de penal” la DNA, ”FC”-ul era ”greu de ucis”. Pentru că generalul care a condus ”OPERATIVUL” timp de un deceniu a respectat ”Omerta” de a nu vorbi el însuși, nimic incriminator, cu ”clienții finali”. ”Săgețile” Trăilă, Dumbravă și mai ales Tocaci îndeplinind ei această ingrată misiune.

Numai că, fie și așa, Dosarul Hideg are marele merit de a fi creat prima breșă în ”citadela” statului ticăloșit. Ceea ce, de altfel, sinceri să fim, s-a și intenționat de la bun început. Și anume a înfrânge frica isterică a zecilor, poate chiar sutelor de oameni de afaceri, politicieni și demnitari care au cotizat la ”Gașca Nebună” a lui Coldea doar pentru a scăpa cu suspendare, fără a fi picați cu totul ”la suferință”! De a demonta odată pentru totdeauna mitul că generalul Coldea este ”OMUL AMERICANILOR” și că astfel nimic nu i se poate întâmpla. Cel puțin această ”decapare” a statutului de ”acoperit cu cetățenie americană” a lui Coldea fiind una reușită sută la sută.

Dar mai ales de a convinge și alte victime că singura lor șansă de a se trezi din acest coșmar este de a spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”! Astfel că, dacă de ”detonarea” și publică a subiectului care a înfrigurat o țară întreagă mai erau deja înregistrate încă alte trei denunțuri, la acest moment vorbim de un total de alte 7(șapte) plângeri penale.

Ținând cont strict de strategia procurorului de caz – una fără cusur până la acest moment – dacă aceste spețe vor ajunge în instanță cu ”număr unic” sau, din contra, cercetările vor înainta separat în fiecare dosar. Ultima variantă de lucru fiind probabil și cea care va fi urmată, tocmai pentru a ”minimaliza” cât mai mult posibilitatea ca dosarele generalului Coldea să fie ”redirecționate” tot către cele două – trei ”culoare” păstrate pe ”câmpurile tactice” ale Justiției de ”Gașca nebună”.

Astfel că același deja ”prăfuit” general Coldea nu va mai putea beneficia prea mult de ”ușița deschisă” către Mexic, acolo unde încă s-ar putea retrage după condamnarea loialului Mitică Dumbravă. Cu condiția să trăiască acolo, bogat și dealer al unei cunoscute mărci de autoturisme pentru Mexic și Columbia, până la adânci bătrâneți. Desigur că este strict decizia generalului Coldea de a risca totul în speranța că, totuși, după alegerile prezidențiale nu se vor schimba cu totul liniile în sistem.

Și tocmai pentru aceste ”mimoze” ale sistemului cărora le ”pute” până și adevărul spus până la capăt… Strâmbând din nas la modalitatea prin care s-a reușit spargerea contrainformativă a ”Găștii Nebune” a lui Coldea… Cel puțin Trăilă, Dumbravă și restul rezerviștilor și-au asumat pe propriile semnături contractele de consiliere! Dar voi? Ridicați din umeri și vă faceți că nu ați știut?

Păi ați uitat, ”băi ”OPERATIVILOR”, cum a dat panica în voi încă din data de 24 februarie 2020? Da, da, acum patru ani și ceva! Atunci când titram în ”Lovitura lui Tache” exact ”Culoarul lui Dumbravă, privatizat de samsarii de procurori”! Și dădeam primul ”mercurial” al ”prețurilor corecte” percepute de generalul Dumbravă pentru transformarea ”pedepsei cu executare” într-una ”cu suspendare”… 24 februarie 2020! De atunci ați știut! Și singurul lucru pe care l-ați făcut a fost punerea în mișcare a ”moriștei telefonice” pentru ștergerea ”LOVITURII”! Așa că mai ușor cu pianul indignării pe scările DNA! Că poate facem ”hora mare” și cu voi!

ULTIMA ORĂ! Este iminentă audierea unui ”nume greu” al Zonei de Nord a Capitalei în dosarul ”comisionării” libertății miliardarului Puiu Popoviciu cu 22 milioane euro! Că doar, la câți au ”turnat” la Coldea atâta amar de vreme, uite că i-a mai venit și lui rândul…

Articol preluat din ASI-Romania

VIACătălin TACHE - Lovitura lu' Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentVlad Popescu Piedone, primar oficial în Sectorul 5: „Suntem împreună pe acest drum”
Articolul următorFost viceprimar din Iași, reținut și arestat la domiciliu pentru trafic de influență