Dar, uite că la fel cum până și rebelul ”nea Jiji” a fost disciplinat într-un soldat credincios al sistemului, George Simion poate trage și el speranțe că ar putea pune capul liniștit pe pernă, după 9 iunie.

Mai ales dacă reușește să își țină partea sa de promisiune și să țină AUR-ul sub pragul psihologic de 20 la sută. Desigur, va fi dificil să se încadreze în chiar ”marja” prescrisă de 12 – 15 la sută, dar misiunea ”maurului” Simion se va încheia oricum odată cu plecarea prevăzută peste ”balta mare”, undeva începând cu data de 19 iunie. Atunci când va fi mângâiat pe cap, probabil va mai sări ”la castană” de rămas bun, va fi mângâiat pe cap cu un ”Good Boy” și apoi se va da la o parte din fața adevăratului curent suveranist. Cel care va încerca să spargă ”zăgazurile” stabilității politice de-abia în luna decembrie. Sub Noua titulatură de Partidul Republican. Și, bineînțeles, fără George Simion la conducere.

Iar dacă acesta se îndoaie de foaia de parcurs care îi revine încă actualei conduceri a Alianței pentru Unirea Românilor, poate să ”spargă Google”-ul în câte ”cristale” vrea el, că tot în ”Lovitura lui Tache” s-a anunțat, în exclusivitate – pe 7 ianuarie 2018 ! – că ”Departamentul Zero preia România”! Atunci când anunțam apariția curentului suveranist ! Și pe când nici măcar George Simion însuși nu avea habar că el este ”cobaiul” pe care va fi testat acest nou experiment de țară. Dar generalul Onișor știa! Nu, nu Oprișor, că ”țăranul de la Deagu” îi bagă deja sub masă, la micul dejun, și pe Rinu și pe Dudu, ceea ce chiar nu este puțin lucru!

Oricum, AUR riscând să scape de sub control, sistemul a decis să recurgă din nou la vechea ”înțelepciune” părintească despre ”eu te-am făcut, eu te omor”! Iar dacă la nașterea AUR-ului lui Simion, ”părinte 1” a fost SRI-ul iar ”părinte 2 ” a fost SIE, de această data ”groparul” va fi tot Pahonțu.

Cel care deja l-a încadrat pe un George Simion care adoarme de-abia pe la cinci dimineața – strategia epuizării fiind folosită cu succes de către ”sistemul ticăloșit” și în cazul lui Emil Constantinescu! – cu coloneii Voroneanu Dumitru și Dicu Felix Costel. ”Tusea” și cu ”Junghiul” SSI-ului SPP-ist având misiunea să îl ”răcească” decisiv pe George Simion.

Cel care însă pare să fi devenit mai ascultător chiar și decât Băluță însuși, din moment ce nu a mai fost nevoie să fie ”inserate, din surse congruente”, informațiile despre ”bubițele de la nas”. Unele gata pregătite în caz că ”George al nostru” nu răspundea la chemarea de ”APORT” a sistemului.

Dar așa, decăderea AUR este în grafic. Iar cu un ”idiot util” al GRU-ului rusesc ca Gușă, gudurându-se cu limba scoasă să îi ia locul lui George pe ”culoarul” prezidențiabilului naționalist, chiar că, vorba aia, ce-am avut și ce-am pierdut…

Oricum, chiar dacă nu și posibilii votanți radicalizați ai AUR, dar inițiații sistemului cu toții conștientizează că George Simion nu ar fi fost pus în vârful ”piramidei de AUR” dacă nu ar fi putut fi debarcat ”de îndată”. Atunci când dinamica operativă o impune. Ceea ce tocmai este cazul!

Numai că dincolo de vechea documentare de la sertar iată că și-a făcut și ”maurul” Mohammad Murad partea lui de datorie. Nu către Hmas! Ci către ”STEJARII”, extremă urgență”! Astfel că ”filmulețele de la Olimp”, dezvăluite în exclusivitate în ASI, nu doar că ”au strâns lesa” lui Simion, dar pot declanșa un adevărat război fratricid în sistem! Pentru că au ajuns și în posesia generalului Pahonțu! Cel care, temându-se de ”noua DNA” ca de tămâie, a decis să joace totul pe cartea DIICOT.

Și uite cum nenumărații lideri politici care s-au ”îndulcit la o savarină proaspătă libaneză” în separeul de la Olimp trebuie să îl șteargă acum de praf pe ”împăiatul” general Pahonțu.

De ce? Pentru că dosarul lui Dan Diaconescu de ”sex cu minore” nu a fost decât un ultim avertisment pentru toți cei care au participat ”la băiețeștile” de la Olimp. Mai ales că, la fel ca și în dosarullui Diaconescu, sexul cu minore chiar este ultima problemă! Din moment ce toate celelalte 4 (PATRU) dosare penale ”disjunse” vizează ”posesia și consumul de droguri”.

Astfel că SSI-știi lui Pahonțu par să fi dat lovitura cu fotografiile intrate în posesia lor. Numai că, ghinion, cum lumea de intelligence este mult mai mică decât își închipuie aceștia, astăzi îi putem întreba și noi: ”Poze cu Svetlana aveți”? Că dacă nu, ”avem noi”! Și chiar nu vom ezita să le folosim public, mai ales că va avea ce vedea toată lumea!

Așa că, deși nu credeam să sărim vreodată în ajutorul lui George Simion, lăsați-l în pace! Că oricum este căzut la pământ! Iar o nouă compromitere a curentului suveranist va fi mult mai greu de înfăptuit, după ce ”Noii Republicani” vor anunța ”LISTA pentru DECEMBRIE”!

Articol preluat din ASI-România

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentClotilde Armand s-a plasat singură pe primul loc în sondaje
Articolul următorPonta, convins că Ciolacu va fi președintele României: „Va fi pe primul loc”