Florian Walter a murit

Fostul investitor la Dinamo, Petrolul și Universitatea Cluj Florian Walter a murit duminică, în jurul orei 22,00, la numai 56 de ani, după ce fusese internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral, iar vineri fusese operat de doctorul Șerban Brădișteanu. Walter s-a aflat în comă până duminică seara, când a decedat.

Florian Walter a fost acţionar majoritar al FC Petrolul, precum şi unul dintre acţionarii echipei Dinamo, club de la care s-a retras în 2009. El a preluat apoi clubul Universitatea Cluj, iar în vara anului 2012 a plecat la FC Petrolul. Din vara anului 2013, Walter a revenit la „U” Cluj.

Ulterior, a avut probleme cu legea, motiv pentru care în 2015 a fost dat în urmărire internațională, după ce a fugit în Emiratele Arabe Unite. Un an mai târziu a fost adus în țară din Emiratele Arabe Unite, sub escortă. Nu a făcut prea multe declarații, dar întrebat de ce a plecat din țară, a spus ceva despre o amenințare la adresa vieții sale. „Nu veneam, dacă-mi era frică de închisoare”, a declarat Florian Walter, răspunzând unei întrebări din partea presei. El a susținut că nu a fugit din țară și că afacerile sale au fost corecte întotdeauna.

Articolul precedentTraian Băsescu l-ar putea susține pe Emil Boc la Primăria Cluj Napoca, alături de PNL
Articolul următorBancomat distrus pe Bulevardul Theodor Pallady. Polițiștii fac cercetări