Sursa: Facebook

După ce în presă au apărut imagini cu liderul AUR, George Simion, și cel al Pro România, Victor Ponta, acesta din urmă a venit cu explicații, susținând că nu e „niciun secret – și nimic de ascuns”.

Și, chiar dacă până acum Ponta nu s-a arătat a fi un fan al lui Simion sau că ar fi interesat de circul pe care îl face acesta de când a ajuns în Parlament, explicația oferită pe Facebook a venit ca ceva firesc: dacă i se cere ajutorul, îl va oferi oricui. Bineînțeles, să nu fie contactat de PNL sau USR, dar în rest…

Aparent, prânzul „de taină” și legătura dintre Ponta și Simion au legătură strict cu câteva sfaturi pe care liderul AUR le-ar fi solicitat și primit de la fostul premier PSD, în condițiile în care, spune acesta, „am o experiență de guvernare (în special în zona economică) pe care toată lumea o recunoaște și care poate să fie utilă în aceastăa situație de criză”.

Și, cum nimeni altcineva nu vrea să profite de expertiza sa, iar PSD îl ocolește, Victor Ponta arată că îi poate oferi ajutorul lui Simion, pe care îl caracterizează ca fiind „viu”.

Sunt deschis și doresc să ajut anumiți oameni politici – dacă aceștia mă întreabă! Cu Dl Ciolacu am o bună comunicare dar, din motive pe care nu le cunosc și nu le înțeleg, alți oameni din PSD se opun unei colaborări mai ample.

Sper însă că anumite proiecte economice pe care le-am promovat în perioada în care eram eu Premier, și care au avut succes, să fie reluate după ce Dl Ciolacu devine Premier în Mai.

George Simion este un lider politic nou (îmi place faptul că este “viu” fără să fiu de acord cu toate ideile sale) – conduce un partid fără experiență guvernamentală – dacă mă consultă pe probleme de program economic, îi spun părerea mea și îl sprijin cu toată deschiderea!

Despre asta am discutat când ne-am văzut.

Și voi fi în continuare deschis să sprijin, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR (la PNL și USR nu văd deloc asemenea proiecte – este un vid total în acest domeniu, și o lipsă de competență și consecvență extrem de nocivă; adică sunt în economie exact ca și Șeful lor – Dl Președinte Iohannis, suficienți, dezinteresați și aroganți fără nicio substanță)!”, arată Ponta pe rețeaua de socializare.

Articolul precedentLIDL, amendat din nou de ANPC. Horia Constantinescu explică live de ce
Articolul următorȘeful DNA, despre dosarele în lucru: „Nu există un dosar Ciolacu”