Premierul Viorica Dancila participa la ceremonia de semnare a Memorandului de Intelegere intre Romaero S.A. Bucuresti si Raytheon Company, la Palatul Victoria, miercuri, 10 iulie 2019.ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Turul doi al alegerilor prezidențiale numai că nu bate la ușă, iar cei doi candidați rămași în cursă sunt în plină campanie electorală. Cum Klaus Iohannis a refuzat o întâlnire publică cu Viorica Dăncilă, pe sistemul „întrebări și răspunsuri”, lupta se dă pe Facebook. Nu a existat zi în care Dăncilă să nu facă vorbire despre dorința sa de a participa la o dezbatere cu președintele în exercițiu, însă în zadar.

Azi este stabilită o „dezbatere” imaginată de Iohannis după dorința sa, iar Viorica Dăncilă continuă încercarea de a-l scoate pe Iohannis din cochilie. Azi, Viorica Dăncilă scrie din nou despre calitățile pe care le are și defectele care îl caracterizează pe contracandidatul său.

Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat.

Am dovedit că nu mi-e frică de muncă și de asumare. Am fost în fruntea Guvernului și știu bine care sunt problemele țării și nevoile românilor. Și nu, eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni.

Niciun român care va bate la ușa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Președinte implicat și prezent!”, promite Dăncilă.