Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, marti, pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici.

Sedinta va avea loc de la ora 17:00.

„Vom avea un Comitet Executiv National in care vom discuta si despre propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturi, dupa 87 de zile in care domnul Werner Klaus Iohannis i-a refuzat in mod repetat, fara niciun motiv, pe colegii nostri Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Dupa retragerea acestora, pentru a debloca situatia, suntem nevoiti sa ne hotaram asupra altor doi colegi pentru aceste doua portofolii”, a precizat, luni, pentru Agerpres, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

El a mentionat ca premierul Viorica Dancila va face propuneri pentru aceste portofolii, care vor fi discutate in CEx.

„Cu propunerile in CEx va veni premierul Viorica Dancila, pentru ca asta este regula si discutiile vor avea loc in Comitetul Executiv al partidului”, a adaugat Stefanescu.

In sedinta se va discuta si despre alegerile din organizatiile PSD unde exista conduceri interimare.

„Vom avea un punct privind alegerile din organizatiile unde avem interimar si vom modifica, vom impinge mai sus cu doua saptamani pana pe 25 martie data alegerilor, pentru ca noi ar fi trebuit sa ne ocupam de saptamana trecuta de acest lucru, dar am fost ocupati cu bugetul si atunci am devansat toate alegerile cu doua saptamani”, a explicat Codrin Stefanescu.

La randul sau, premierul Viorica Dancila a declarat ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD.

Continuarea pe Ziare.comh

Articolul precedentCiorbea, țipând la o ziaristă Nesweek: Sunteți mai șmecheră sau ce dracu mai sunteți / Îi omorâm de vii în pușcării
Articolul următorReacția Rusiei, după ce România a contribuit la adoptarea de noi sancțiuni