Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu
Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu este la rândul său supărat pe Nicolae Ciucă.

Motivul l-a dezvăluit aseară la România TV, și are legătură cu același subiect care l-a deranjat inițial pe Ciucă la partenerii de coaliție: Legea „Iohannis”.

Însă, față de declarațiile deja făcute de Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că el este cel care a întrerupt legătura:

Nu l-am căutat pe Nicolae Ciucă. (…) din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană.
(…) ca-n bancul cu Ceaușescu ilegalist:

Întrebare la Radio Erevan: Este adevărat că Nicolae Ceaușescu este ilegalist?

Răspuns: Este… semi-ilegalist. Adică se pitește, deși nu-l caută nimeni”, a explicat Ciolacu.

Ruptura dintre PSD și PNL a fost anunțată de președintele liberal luna acesta, însă ca o ruptură pe sistemul „adio, dar rămân cu tine”. Adică PNL nu mai comunică cu PSD, dar nu pleacă de la guvernare. La acel moment, însă, Ciucă preciza că supărarea mare vine în contextul în care are bănuieli întemeiate că PSD a intervenit la Curtea Constituțională a României pentru a bloca candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale.

Însă, ca și Ciucă, Ciolacu a dat asigurări că Guvernul României este funcțional:

În schimb, sunt foarte mândru că Guvernul României funcţionează. Ce trebuia să facem? Pentru că e campanie electorală trebuia să oprim activitatea Guvernului României? Am înţeles, nu ne mai vedem în coaliţie, se văd secretarii generali ai partidului şi cu asta basta”.

Articolul precedentFostul director al Spitalului Municipal Rădăuți, reținut după ce a luat bani pentru a aranja angajări
Articolul următorUltimul sondaj CURS: Ciolacu intră în turul doi al prezidențialelor, PSD&PNL, câștigători la parlamentare