Sursa: Facebook

Meciul de fotbal dintre România și Ucraina, care s-a desfășurat ieri în cadrul Euro 2024 și s-a încheiat cu victoria decisivă a țării noastre, a fost un prilej numai bun pentru politicieni de a-și face băi de mulțime.

Așa cum era și de așteptat, cine a avut posibilitatea s-a pozat pe stadionul unde echipa României a învins-o pe cea a Ucrainei.

Printre aceștia, George Simion, Dan Barna, Gheorghe Falcă, Lucian Bode și premierul Marcel Ciolacu. Care, zilele acestea, se află într-o vizită de lucru de două zile în Landul Bavaria. Iar în acest context, s-a și pozat pe stadion, alături de o parte din oficialii luați după sine.

Am trăit la maximum, alături de alte zeci de mii de români, una dintre cele frumoase victorii ale naționalei noastre. Azi, România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria!

Iar, pentru asta, vă mulțumim din suflet, băieți! O țară întreagă va fi permanent alături de voi!”, a scris Ciolacu pe Facebook aseară după meci, atașând și poze sugestive.

Nu au fost însă toți politicienii norocoși să fie alături de națională fizic, așa că unii n-au avut de ales, și au postat doar pe rețeaua de socializare diferite mesaje.

Chiar și de acasă, cu sufletul alături de tricolori! #HaiRomania”, a scris Ciucă pe Facebook, atașând un selfie, pe fundal fiind ecranul televizorului.

În schimb, Klaus Iohannis n-a găsit un televizor, așa că a transmis doar un mesaj scurt: „Emoționantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare și mult succes în continuare! Hai, România!”.

Articolul precedentAtenție, constănțeni: Apă cu presiune scăzută în localitatea Valu lui Traian!
Articolul următorPolițist arestat și trimis în judecată după ce ar fi primit bani de la un afacerist care exploata ilegal masă lemnoasă