După un total de 11 percheziții, polițiștii din Buzău au descoperit o fabrică ilegală de țigarete, iar șase persoane au fost reținute. Mai mult decât atât, agenții au confiscat 340 de kilograme de tutun măruțit dar și frunze, plus o serie de utilaje folosite la mărunțit și cernut, informează Adevărul.

În urma perchezițiilor susținute de mandate emise de judecătorie, șase persoane, cu vârste între 26 şi 51 de ani, din județele Buzău, Dolj, Călăraşi şi Braşov, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, deţinerea şi comercializarea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, a relatat IPJ Buzău, potrivit sursei citate anterior.

Fiica unei femei decedate în Spitalul Județean Constanța acuză personalul medical de rele tratamente

Polițiștii din Buzău vor cere arestarea preventivă a suspecților

Suspecții urmează să fie duși la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz vorbim despre un prejudiciu de 120.000 lei, prin neplata accizelor pentru fabricarea de țigarete.

Articolul precedentInvestițiile rușinii: Centrele SPA de milioane de euro care devin ruine!
Articolul următorDosarul Colectiv: ascund judecătorii legi care să-i scoată „basma curată” pe cei de la ISU?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.