Lovitură surpriză dată de Teodorovici cu o nouă promovare controversată pe funcții deosebit de importante. Astfel, o fostă vedetă, promovată în tabloide cu apelativul de „sexy-arbitră” a ajuns în consiliul de administrație de la două companii extrem de importante, cu toate că nu are experiența necesară, fiind din martie 2018 consiliera personală a ministrului de Finanțe.

Gabriela Dănănae, poreclită şi ”sexy Dănănae”, a ajuns în consiliile de administraţie ale Companiei de Autostrăzi (CNAIR) şi Loteriei Române, potrivit declaraţiilor sale de avere. Ea este şi consiliera ministrului Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Cu toate acestea, femeia nu pare să aibă experienţa necesară, cel puţin din CV-ul postat pe site-ul CNAIR, Gabriela Dănănae a eliminat orice referire la calitatea de arbitru, păstrând doar reperele politice: consilier personal al ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici (din martie 2018), consilier parlamentar la Comisia pentru Mediu din Parlament (2014 – 2018), expert parlamentar la Comisia pentru buget din Senat (2010 – 2014). Ea arată şi că este doctorand al Universităţii de Apărare Carol I.

Numele de Gabriela Dananae, data de naştere şi absolvirea Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială (Universitatea Bucureşti) apar atât în CV-ul postat pe site-ul CNAIR, cât şi în interviul acordat site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Din declaraţiile ei de avere recente lipseşte orice referire la activitatea din arbitraj. Singura referire este într-o declaraţie de avere din 2013, care arată că în anul 2012 a încasat de la Comisia Centrală a Arbitrilor suma de 9.290 de lei pentru activitatea de arbitru.

Sursa Capital.ro

Articolul precedentCâți ani de închisoare riscă Laura Codruța Kovesi
Articolul următorFost director MI6 ar fi colectat informații din Guvernul României pentru Alexander Adamescu