Victor Ponta

Victor Ponta a explicat că niciodată Pro România nu va merge mână în mână cu PNL, în formula propusă de aceștia. Deși membrii acestei formațiuni s-au numărat printre cei care au votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD, Ponta afirmă că lucrurile se opresc aici. Ponta a avut o întâlnire cu Ludovic Orban, proaspăt desemnat ca premier, însă rămâne de neclintit.

După o „discuție foarte scurtă”, PNL a fost atenționat din nou că nu are susținerea Pro România.

Discuțiile nu puteau să avanseze în sensul că vom susține guvernul, pentru că noi nu susținem. Suntem un partid mic, dar avem un obiectiv mare și anume să apărărăm social-democrația din România. Am spus că susținem să avem alegeri parlamentare anticipate, care să fie organizate odată cu alegerile locale sau la o săptămână după. Ar fi bine și pentru România, am știi din cine are majoritate, cine conduce România”, a fost tranșant Ponta.

Articolul precedentViorica Dăncilă este categorică: „Acest președinte care s-a întors împotriva românilor din cauza ambiției oarbe pentru un nou mandat va plăti pentru tot răul făcut țării sale”
Articolul următorMihai Fifor atenționează că vine dezastrul după plecarea PSD de la guvernare și vrea mobilizare la votul din noiembrie: „Pregătiți-vă! Winter is coming!”