Candidatul PMP pentru postul de primar la Galați a anunțat astăzi că are pe lista de consilieri propuși o personalitate a fotbalului. Antrenorul român de fotbal și fost jucător Dorinel Munteanu se alătură astfel partidului unui „președinte jucător”, așa cum era cunoscut Traian Băsescu. Fotbalistul face parte din „Generația de aur” a echipei naționale de fotbal a României, alături de alți jucători, cum ar fi Gică Hagi și Gică Popescu.

De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa P.M.P. Galati. Este o bucurie și o onoare pentru noi să ii oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de P.M.P. pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelența în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. “Neamțul” e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe ca antrenor, orașul unde este iubit și respectat așa cum merită.
De ce Dorinel Munteanu? Consecvența, disciplina și spiritul de campion îl vor ajuta să învingă în orice domeniu.
Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea.
Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați!
Toți pentru Galați! Toți pentru România!
”, a anunțat deputatul Cătălin Cristache pe Facebook.

Articolul precedentCiolacu anunță că azi va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: „După citirea ei, nu vor mai exista forţe politice responsabile care să nu voteze”
Articolul următorOlguța Vasilescu, recunoscută drept viitor primar și de liberali