Lovitura lu Tache

Deși, deloc întâmpător, întâlnirea ”cea de taină” a fost rezumată la nici măcar două rânduri dintr-o ”LOVITURĂ” anterioară.

În toată această perioadă, DIVIZIA INTERNĂ a ASI nu a confirmat că s-ar fi aflat în posesia filmulețului pe care și l-ar fi dorit atâția alții. Dar nici nu a infirmat…

Anunțând, chiar pe 14 iunie, că suntem gata ”să documentăm și palierul AKL imediat după ce probele obținute vor fi pe deplin securizate la sediile ASI din Miami, Washington, New York și Londra”.

Ceea ce tocmai s-a întâmplat! Astfel că astăzi putem dezvălui că ”puntea” dintre cei doi DUMNEZEI ai Justiției și nu numai, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi pare să fi fost ABU LAIL AKRAM! Un discret, un foarte discret investitor imobiliar iordanian. Cunoscut mai degrabă bogaților care se dau în bărci pe Coasta de Azur decât chiar în colțurile de ”EDEN” de peste care iată că astăzi ASI ROMÂNIA – SUA trage jos ”CORTINA”. Știu ei procurorii care EDEN… Care CORTINA…

Din acest moment nemaifiind probabil decât chestii uzuale de procedură până când va fi identificat pe deplin proprietarul yacht-ului ancorat la Nisa și pe care Coldea a făcut o ultimă tentativă de a își asigura ”până la capăt” sprijinul necondiționat al șefei EPPO, încă extrem de ambițioasa Laura Codruța Kovesi.

Dar uite că s-au mai ”veștejit” și farmecele de ”macho prăfuit” ale generalului care a condus OPERATIVUL peste un deceniu. Sau, poate, mai degrabă Kovesi are încă propriile vendette de purtat, că doar în întoarcerea triumfală la Cotroceni nici măcar ea nu mai crede. Cert fiind că Kovesi i-a dat, cel puțin de această dată, ”delete” lui Coldea!

Ceea ce nu pare a fi însă cazul unui alt procuror… Subalternul lui Kovesi dând apă la moara generalilor Trăilă, Dumbravă, Cocoru și Coldea.

”UITUCUL” procuror de serviciu al ”GĂȘTII NEBUNE” fiind probabil la acea oră mai mult ocupat cu mutarea în complexul imobiliar ”de peste pod” de la Pipera, decât cu urmărirea ”câmpului tactic” al dosarului Hideg.

Însă omenește vorbind, poate egocentrismul procurorului ”european” Constantin Irina este oarecum de înțeles. Mai ales dacă o fi prins domn procuror o ”ofertă de nerefuzat” pentru îndeplinirea visurilor imobiliare pe persoană fizică. La un preț pe care nu îl găsești nici în”fundul Berceniului”, dar în fițoasa zonă de Nord a Capitalei! O zonă devenită cu adevărat exclusivistă doar pentru colegii procurorului Irina.

DIVIZIA INTERNĂ a ASI bifând în chiar aceste zile cu adevărat fierbinți pentru ”atârnătorii sistemului” numele ofițerilor de informații, liderilor politici și jurnaliștilor aflați pe lista intrată și în posesia procurorului DNA de caz.

Întrebarea care rămâne fiind, totuși, care o fi adevăratul ”preț corect” plătit de zecile de inconștienți potentați ai serviciilor secrete românești, ai instituțiilor de forță ale eșuatului stat român și ale ”avertizorilor de integritate” care s-au bucurat la o ”cutie de chibrituri” cu câte trei camere transformate în patru prin tragerea unui perete de rigips!

Asta doar așa, să se știe că se știe ce este și în interiorul ”CORTINEI”, nu doar în afara sa…

La fel de gravă fiind și vulnerabilitatea reprezentată de înghesuirea, ”ca sardinele”, a  tuturor acestor nume grele ale sistemului pe aceleași scări de bloc. Acolo unde, dacă unul a picat pe tehnică, atunci au picat toți vecinii!

Blocuri fie ele poziționate și în ”colțurile de rai” ale oamenilor lui Coldea, cele construite de generosul iordanian ABU LAIL AKRAM.

De altfel cel mai potrivit a lămuri misterul yacht-ului din Nisa unde singura structură contrainformativă a statului român care chiar înțelege și respectă noțiunea de PARTENERIAT STRATEGIC aproape că bagă mâna în foc pentru întâlnirea ”pe deplin securizată” dintre Coldea și Kovesi.

La fel cum o singură publicare a listei cu întreținerile – care desigur că nu sunt afișate în scările noilor blocuri ale lui ABU LAIL AKRAM ar zdruncina întreaga șandrama a sistemului românesc de securitate!

Chiar dacă mai toate apartamentele ”VIP” sunt pe numele consoartelor. La fel cum și ”tranzacția imobiliară” a secolului, tot pe numele unei consoarte a fost înregistrată. Sau cum tot o ditamai consoarta de ”OPERATIV” răspunde de ”VÂNZĂRI”!

Astfel că, până la ”victimele colaterale” care vor fi predate de ”FC” în dosarul Hideg sau pe ”filiera albaneză”, Coldea are cu adevărat pe cap alte două ”belele” care pot fi lesne documentate odată ce, iată că deja s-a luat ”urma banilor”. Dar mai ales a caselor!

Cea de la ”CHINESE HOUSE”. Și cele de după Podul Pipera și pe pe Iancu Nicolae.

Uluitoare fiind totuși inconștiența unor ofițeri cu pregătire contrainformativă care ar fi trebuit să conștientizeze că, dacă a fost identificată ea familia Iohannis drept ”ultim beneficiar” al ”locuinței preferențiale” de pe Aviatorilor, cum să nu fie ”penetrate” locațiile din Pipera… Mai ales că, totuși, nu mai sunt decât câteva luni până la ”TOTALA SCHIMBARE a LINIILOR din SERVICII”!!!

Articol preluat din ASI-Romania

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentCiolacu, plasat pe primul loc la alegerile prezidențiale, potrivit unui sondaj SOCIOPOL
Articolul următorMeciul de fotbal România-Ucraina, prilej de baie de mulțime pentru politicieni