Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Compania RAJA a anunțat că echipele intervin astăzi – 17 iunie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul conductei de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, din localitatea Agigea, județul Constanța.

Pentru executarea lucrărilor, a fost necesară sistarea furnizării apei, în intervalul orar 09.30 – 20.00, în localitățile Agigea, Eforie Nord și parțial în satul Lazu

Având în vedere lungimea conductei, diametrul mare și implicit numărul de consumatori deserviți, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată, în funcție de topografia rețelei.

Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp”, au transmis membrii societății RAJA din Constanța.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Interacțiunea cu abonații este vitală: Societatea RAJA a creat un serviciu de Call Center disponibil 24/24 și 7 zile din 7.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Acest serviciu funcționează sub forma unui robot telefonic care îndrumă consumatorii să își transmită indexul contorului de apă potabilă, să semnaleze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau de canalizare, să solicite informații referitoare la serviciile societății sau să intre în contact cu un salariat al Biroului Relații Clienți.

Articolul precedentConstanța: O avarie la intersecția străzilor Zorelelor cu Unirii va duce la sistarea apei potabile
Articolul următorCiucă consideră că PNL și PSD ar trebui să aibă candidați separați la prezidențiale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time