Situație tensionată în Videle, orașul natal al premierului Viorica Dăncilă, cea care conduce și Partidul Social Democrat. După ce primarul orașului, Nicolae Bădănoiu, a atras atenția propriului partid că bannerele electorale cu Viorica Dăncilă sunt amplasate ilegal, acesta ar fi fost demis din funcție.

Potrivit DigiFM, pe fir ar fi intrat chiar prefectul de Teleorman, care l-a demis pe Nicolae Bădănoiu. Aceeași sursă scrie că primarul din Videle va ataca în instanță ordinul prin care a fost demis.

Toată povestea este recentă. Pe 12 septembrie, Bădănoiu a trimis o adresă către filiala locală a PSD, în care arăta că este nevoie de un aviz de publicitate temporară pentru montarea bannerelor electorale, acestea au fost puse noaptea. „Am cerut de două ori organizației PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (luni, n.red.) nu s-au primit documentele în cauză, așa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat primarul din Videle, citat de publicația Liber în Teleorman.

Sursa citată scrie că relațiile primarului PSD Nicolae Bădănoiu cu propriul partid sunt tensionate încă de la Conferința Județeană a PSD Teleorman. Totul, după ce primarul din Videle nu fost susținut de partid pentru a candida la funcția de președinte executiv al PSD Teleorman. Finalul a fost că Bădănoiu și-a scris demisia din PSD.

Articolul precedentLiderii ALDE reclamă că nu au fost consultați pentru deciziile de la centru. „Primarii, consilierii locali, consilierii județeni, dar și membrii simpli ALDE să aibă ocazia să-și spună punctul de vedere”
Articolul următorNicușor Dan s-a decis să candideze din partea USR. „Sunt cel mai în măsură să scot Bucureștiul din ghearele animalului politic nefast”