Sursa: Facebook

Anunț deloc surprinzător al „ostașului în slujba țării” – recte liderul PNL, Nicolae Ciucă, care a recunoscut în sfârșit că va candida la alegerile prezidențiale.

Deși sondajele îl arată departe de a fi favorit, Nicolae Ciucă asigură că va candida la alegerile prezidențiale, într-un interviu acordat Antena 3: „Cred foarte mult în șansa mea”, a mărturisit acesta.

Declarația a fost făcută într-o emisiune realizată în SUA, după Summmitul NATO de la Washington, Ciucă explicând că va candida deoarece este „președintele PNL”.

Practic ca o datorie, însă Ciucă a fost sincer și a mărturisit că nu a vorbit în teritoriu: Înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuții, voi merge în toate filialele partidului să câștig încrederea și votul de la Partidul Național Liberal”.

Eu cred foarte mult în șansa mea, în șansa Partidului Național Liberal, am încredere în tot ceea ce înseamnă forța Partidului Național Liberal, iar asta se va vedea”, a spus acesta pentru sursa citată.

Articolul precedentO lună până la desemnarea candidatului PSD la prezidențiale
Articolul următorPolițiști, instructori și administratori ai unor școli de șoferi din Suceava, trimiși și judecată pentru fraudarea probei practice la examenul pentru permis