dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

După ce l-a înfierat cu mânie proletară pe președintele Klaus Iohannis în discursul susținut la Organizația PSD Ilfov, Liviu Dragnea a ajuns la spital, cu dureri de spate.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat dureri de spate în timpul turneului său prin țară și va fi supus unui RMN și unor analize medicale. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

„A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.  El a mai spus că în funcție de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece. Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

Articolul precedentFirea: Lucrăm la proiecte europene a căror valoare se ridică la 959 de milioane de euro
Articolul următorVoucherele de vacanta se vor putea schimba in bani sau in tichete de masa