Sursa: Facebook

Ieri a fost un bun prilej pentru politicieni de a căuta credința în sufletele lor. Dar mai ales în public, dată fiind „infuzia” de români prezenți la Catedrala Mitropolitană Iași, acolo unde a fost Sărbătoarea închinată Cuvioasei, cinstită an de an printr-un pelerinaj religios.

Nu a lipsit aproape nimeni dintre candidați de la pelerinaj, iar pe lângă pozele postate sugestiv pe Facebook, aceștia au avut și câteva cuvinte de transmis.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a arătat mai mult din imagini ce înseamnă această sărbătoare în ceea ce îl privește:

Sfânta Cuvioasă Parascheva ne ocrotește pe noi românii și ne dă putere să mergem mai departe în pace și armonie pe calea cea dreaptă.
O zi binecuvântată tuturor!
”, se arată în postare.

Sunt bucuros să fiu la Iași, alături de mii de credincioși, la pelerinajul de Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Această sărbătoare ne amintește de valorile care ne unesc: credința, solidaritatea și respectul pentru tradiții.
România are nevoie de unitate și respect, iar pelerinajul ne învață că, împreună, putem depăși orice încercare.
Dumnezeu să binecuvânteze România!
”, a transmis și Nicolae Ciucă, lider al PNL, care a profitat de ocazie și a vizitat câteva obiective de investiții – dat fiind că atât Consiliul Județean Iași cât și Primăria Iași sunt conduse de liberali.

Liberali urmăriți penal de DNA pentru fapte de corupție, dat fiind că atât Costel Alexe cât și Mihai Chirica au dosare penale. Chirica chiar mai multe.

De la pelerinaj nu a lipsit nici lidera USR, care a pus și un haștag la postarea în care arată că a fost, cu adevărat, la Mitropolie – „#elenalasconi”:

Sper ca această Sfântă sărbătoare a Cuvioasei Parascheva să ne aducă cu adevărat împreună pe noi, românii din România profundă, România tăcută și România oamenilor care muncesc cinstit. Să ne luăm timp și să ne aducem aminte de cea mai importantă lecție pe care o învățăm în creștinism: iubirea de aproape.

Știu că trăim vremuri în care cei mai mulți dintre noi au nevoie de ajutor, că ne simțim debusolați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, că nu mai avem încredere că lucrurile s-ar putea schimba cumva. Dacă vrem de acum înainte să facem din România o țară bună, e nevoie să fim uniți. Pentru că atunci când suntem uniți, când facem lucrurile împreună, reușim să mutăm munții.

Am încredere în noi, în viitorul nostru!”.

Articolul precedentNelu Tătaru a rămas fără imunitate; DNA poate continua ancheta