Aeroport Henri Coanda

Peste 380 de curse au avut întârzieri mai mari de 30 de minute, pe Aeroportul ”Henri Coandă”, în săptămâna 8-14 septembrie, a anunțat joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potriivit oficialilor companiei, în aceeași perioadă de timp au fost anulate 191 de zboruri, potrivit g4media.ro.

”În intervalul 8-14 septembrie, pe Aeroportul “Henri Coandă” 638 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 73 mai puţine faţă de săptămâna anterioară”, a transmis, joi, CNAB

Potrivit conducerii CNAB, aproape în cazul jumătate dintre curse, mai precis 297, s-au înregistrat întârzieri sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor. Potrivit companiei, cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (223 de zboruri), Tarom (108) şi Ryanair (99). De asemenea, în acelaşi interval de referinţă, un număr de 191 zboruri au fost anulate, 151 dintre acestea fiind ale companiei Blue Air (care şi-a suspendat operarea începând cu 6 septembrie ) 10 zboruri fiind ale companiei Wizz Air. Pe aeroportul “Henri Coandă” au fost operate 2098 zboruri, dintre care 1.833 regulate, în intervalul 8-14 septembrie 2022.

Compania aeriană Blue Air a anunțat vinerea trecută, printr-un comunicat de presă că „își propune” să reia zborurile abia din 10 octombrie, pasagerii care au cumpărat bilete la curse programate și după această dată, primind mesaje că și aceste zboruri au fost anulate.

Avertizare pentru românii care doresc să călătorească în Franța

Articolul precedentAvertizare pentru românii care doresc să călătorească în Franța
Articolul următorDin cauza creșterii costului vieții, tot mai mulți tineri vor prefera să locuiască cu părinții