Călin Popescu Tăriceanu nu renunță ușor la ideile sale legate de redeschiderea anului școlar, chiar dacă de ieri clopoțelul a sunat oficial în unitățile de învățământ. Tăriceanu se arată revoltat de modul în care sunt aplicate măsurile de protecție în școli și reiterează sfatul ca anul școlar să fie reluat totuși după alegerile locale, în siguranță.

A început școala! Într-un haos cum nu a mai fost vreodată. Deși copiii nu au mai fost la școală de vreo 8 luni, cele mai multe școli au rămas la fel de triste, fără toalete, iar acolo unde ele există nu au apă și săpun, dar în schimb cu “pepsiglasuri” pe bănci! Oare cât vor rezista cuștile astea pentru copii? Probabil până după alegerile locale, pentru că tot ce a improvizat guvernul Iohannis-Orban este făcut să reziste doar până atunci! Fiți siguri că după ce iau votul românilor o să oprească și școlile și o să crească și numărul de infectați. Până atunci mașinăria de propagandă plătită din banii noștri își face treaba și ține batista pe țambal! DSP-urile sunt cu ochii pe profesori ca nu cumva să reclame ceva și îi amenință cu amenzi zdravene dacă suflă în front!

Am văzut orarele de la unele clase! Copiii au minimum 5-6 ore pe zi, deci se presupune că în tot acest timp vor sta cu masca pe față, fără să iasă în pauze, fără să se ridice de pe scaune! Este vreun adult care poate rezista la acest program? S-a transformat școala într-o instituție de tortură?

Revin și arăt: soluția este reducerea programei, maximum 3 ore pe zi în clase în serii de 15 copii. Haideți să oprim închisoarea asta pentru copii și să ne organizăm pentru redeschiderea școlilor după alegerile locale!”, e de părere liderul ALDE.

Articolul precedent1.000 de euro, mită la Poliția de Frontieră. Trei persoane au fost trimise în judecată
Articolul următorOrban, încrezător în forța PNL, chiar și după eșecul de la CCR