Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre tinerele care i-au căzut victimă lui Ghoerghe Dincă, a dezvăluit cum a fost făcută ancheta în cazul Caracal. Cel puțin în primele zile, pentru că Cumpănașu a publicat pe Facebook un raport preliminar privind „(lipsa) de interventie a autoritatilor pt salvarea Alexandrei”.

Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat să renunț la apariții publice și dezvăluiri a neputinței unor instituții în a apăra viața copiilor noștri! Cel puțin în județul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public să nu mi se mai permită să vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor două partide importante și niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor. Devine totuși dubios că 2 reprezentanți ai celor mai mari partide din România au cerut așa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeți? Considerați că trebuie continuată această luptă pt adevăr și pt copii noștri care aproape m-a secătuit fizic și psihic? Și aproape mi-a distrus viața familială?

P.S.: Atașez raportul integral preliminar al unei instituții publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la (lipsa) de intervenție a autorităților pt salvarea Alexandrei”.

Articolul precedentNoul consilier de stat pe probleme de agricultură în cadrul Cancelariei Vioricăi Dăncilă, legături cu o persoană cercetată pentru delapidare în dauna fermierilor
Articolul următorCâți bani dau anual fumătorii statului. Unde se duc ei?