Fostul primar al municipiului Brașov, George Scripcaru, a demisionat din Consiliul Local. Acesta a condus Primăria Braşov 16 ani, timp de 4 mandate, iar la alegerile din toamna trecută a pierdut fotoliul de primar împotriva lui Allen Coliban.

„Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar al PNL Braşov, Sebastian Rusu, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență noii colegi. Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-a încheiat mandatul meu de consilier municipal. Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și administraţie, să împlinească proiectele municipiului care sunt într-o anumită fază de dezvoltare, pentru că are de câștigat întreg județul”, a declarat George Scripcaru.

Acesta a infirmat și zvonurile privind o eventuală plecare la ADR Centru sau altă instituție de stat.Președintele interimar al Organizației municipale Brașov, Sebastian Rusu, a declarat că încă nu s-a hotărât cine îi va lua locul în Consiliul Local lui George Scripcaru.

Articolul precedentHunedoara: „Omul de afaceri”, Alin Simota, condamnat la 10 ani de închisoare
Articolul următorNegrescu înșiruie șase motive pentru care moțiunea trebuie să treacă
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...