Fostul consilier prezidenţial Răzvan Murgeanu a ajuns marţi la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect într-un dosar nou de corupţie. 

UPDATE Răzvan Murgeanu a fost arestat preventiv

Tribunalul București a admis miercuri seara cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului consilier de stat Răzvan Murgeanu, acuzat de trafic de influență, dare de mită și instigare la infracțiunea de spălare a banilor. În același dosar, a primit mandat de arestare preventivă și Gabriela Gângoe – Simion, practician în insolvență. Decizia nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât cei doi au fost duși în arestul Poliției Capitalei.

UPDATE Răzvan Murgeanu a fost reţinut

Răzvan Murgeanu a fost reținut marți noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. El a fost scos din sediul DNA și dus în arestul Poliției Capitalei. Răzvan Murgeanu a stat în sediul DNA peste 10 ore.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Răzvan Măgureanu a ajuns marţi la DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect într-un nou dosar de corupţie.
Răzvan Murgeanu a fost consilier de stat în cadrul Administraţiei prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu din iunie 2013 până în luna octombrie a anului 2014. Anterior funcţiei deţinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar în perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea până în 2012.

Articolul precedentFosta noră a lui Virgil Măgureanu i-a turnat la DNA pe Mugur Isărescu, Sorin Oprescu, Andrei Chiliman şi Elan Schwartzenberg
Articolul următorŞerban Nicolae, evacuat dintr-un apartament al RA-APPS şi bun de plată pentru 25.000 de euro