Sursa: Facebook

Social democratul Paul Stănescu nu încetează să prezinte calitățile șefului său de partid, Marcel Ciolacu, cel mai probabil prezidențiabilul PSD.

În urmă cu câteva săptămâni, Stănescu aprecia că Ciolacu are o „inteligență peste medie”, iar ieri acesta a continuat subiectul. Conform celor mai recente declarații ale secretarului general al PSD, premierul Marcel Ciolacu, șeful său pe linie de partid, „are un IQ foarte ridicat”.

Luna aceasta PSD va decide pe cine va „arunca” în cursa pentru prezidențiale, obiceiul fiind ca liderul partidului să fie și candidat. Concret, Marcel Ciolacu, despre care Paul Stănescu repetă aproape obsesiv că este de o inteligență rară.

În iulie, Marcel Ciolacu confirma doar că își dorește să conducă în continuare PSD, evitând să dea un răspuns tranșant în legătură cu candidatura sa la prezidențiale. Însă decizia va fi luată prin vot la Congresul PSD. Până atunci, secretatul general al partidului lasă în continuare de înțeles că Ciolacu va fi „alesul”.

Și, dată fiind declarația lui Stănescu vizavi de inteligența „peste medie” a lui Ciolacu, ieri acesta a fost întrebat dacă s-a referit la media IQ-ului din PSD sau din politica românească.

În general, firește, a subliniat Stănescu în fața sediului PSD: „La media în general, la media umană, că nu fac eu medie PSD. Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat. Nu i l-am măsurat eu, că nu mă pricep, dar are. Şi experienţă politică foarte multă”.

Articolul precedentȘeful Serviciului Rutier al IPJ Maramureș, la „răcoare” pentru abuz în serviciu și fals
Articolul următorProiect de lege promovat de USR: buton de panică pentru pacienți și camere video în spitale