Un bărbat din județul Teleorman este acuzat de dare de mită, după ce i-a promis și oferit bani unui polițist pentru o soluție favorabilă într-un dosar penal.

Omul legii nu doar că nu a fost interesat de bani, ci și-a anunțat colegii de la Direcția Generală Anticorupție, care l-au prins pe bărbatul în cauză în flagrant.

Miercuri, 12 iunie, DGA – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman era sesizată de un ofițer de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Gălăteni, aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, care solicita sprijin pentru organizarea unui flagrant.

Din ce relata omul legii, în acea zi fusese abordat de tatăl unui tânăr cercetat într-un dosar penal la regimul rutier, care îi oferise suma de 5.000 de lei pentru a interveni în sensul aplicării soluției favorabile. Acesta a respins sumele de bani oferite, iar după sesizare, DGA a organizat flagrantul.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, la delegarea și sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat care i-a dat ofițerului de poliție, cu titlu de mită, suma de 2000 de lei, în schimbul unei soluții favorabile într-un dosar penal în care fiul său era cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, detaliază DGA.

Articolul precedentPlasticul utilizat pentru fabricarea sticlelor de apa plată sau minerală care conține bisfenolul A, interzis de UE
Articolul următorVictorie pe toată linia obținută de UDMR în Harghita