dragnea statul paralel dancila pro romania

Elena Udrea scrie, într-o postare pe Facebook, că nu ar mira-o dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România, deoarece, odată cu femeile susţinute de Liviu Dragnea în funcţii publice, „a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii”.

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii”, scrie fostul ministru.  Nu m-ar miră dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”, afirmă ea.

Liviu Dragnea a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, despre relaţia pe care o are cu premierul Viorica Dăncilă. ”Acuma e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader”,  a afirmat Dragnea. Întrebat dacă PSD ia în calcul schimbarea premierului, liderul social-democraţilor a răspuns: “Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce”.

Articolul precedentDe la Daddy la Mickey Mouse. Fostul purtător de cuvânt al PSD Adrian Marius Dobre a trecut la Pro România
Articolul următorTudorel Toader și moțiunea. „Nu am nevoie să mă consult dacă să-mi dau demisia. E o decizie personală”