Sursa: Facebook

Nu doar membrii PNL sunt convinși că procentul de sub 10% asigură succesul candidatului propriu la prezidențiale, ci chiar și însuși candidatul nominalizat.

Nicolae Ciucă a explicat de ce este convins că va intra în turul 2 al prezidențialelor, după propriile calcule și propria opinie pe care o are despre sine.

S-a întâmplat ieri, la Antena 3, când Nicolae Ciucă, președinte și candidat PNL pentru fotoliul de șef al statului, a subliniat că are atuuri pe care românii le observă cu ochiul liber.

Mai precis, că „oamenii vor alege după cum simt foarte bine şi dincolo de ecranul televizorului, sau vocea auzită la radio, sau ce livrăm noi pe reţelele sociale, văd ochii şi sufletul omului”.

Toată viaţa mea mi-am dedicat-o ca să slujesc ţării, şi asta voi face şi de acum înainte. Nu am intrat în politică pentru un scop personal. Am intrat în politică pentru că, dacă ne uităm la tot ce se întâmplă în jurul nostru, consider că am în continuare această datorie, să vin să ofer posibilitatea cetăţenilor români să aleagă între toţi ceilalți şi unul care o viaţă întreagă nu a făcut altceva decât să îşi dedice toată activitatea, toată viaţa în slujirii ţării. (…)

În primul rând oamenii vor alege după cum simt foarte bine şi dincolo de ecranul televizorului sau vocea auzită la radio sau ce livrăm noi pe reţelele sociale, văd ochii şi sufletul omului. Acolo va fi diferența. Pentru că fiecare dintre noi am intrat în această competiție după o carieră profesională, după ce am stat de vorbă foarte serios cu mine să fac acest pas.

Nu a fost deloc ușor. Am fost un om tehnic, un militar care nu a făcut altceva decât să-mi urmez rigorile şi tot ce a ţinut de cariera militară. (…) Am o chestiune legată de convingere personală legată de faptul că am văzut mulţi care vorbesc, meșteri ai vorbelor şi mai puţin meșteri ai faptelor.

Eu cred că, în momentul de faţă, România, la oportunitățile pe care le are, trebuie să aleagă pentru cel care într-adevăr se angajează şi se dedică întru totul faptelor”, a subliniat Ciucă într-un interviu acordat Antena 3.

Articolul precedentPolițist din Covasna, acuzat că ascundea probe din dosare
Articolul următorOrban, supărat pe Avocatul Poporului: „Timp de 3 ani nu a deranjat cu nimic guvernele Ciucă și Ciolacu”