Sursa: captură video

Percheziții ieri, într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupție din Cluj-Napoca, informațiile pe surse fiind acelea că sunt vizați mai mulți polițiști.

Oficial, informațiile sunt că „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și fals informatic, în cursul anului 2024, de către funcționari publici”.

Iar pentru probarea celor de mai sus, ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Maramureș, Satu Mare și Bistrița-Năsăud, cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Anchete a DGA – Structura Centrală, precum și a unor echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș și Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare au efectuat la delegarea și sub coordonarea procurorilor anticorupție nu mai puțin de percheziții domiciliare în 7 locații.

Conform unui comunicat al DGA, locațiile sunt situate pe raza județelor Maramureș și Satu Mare, două dintre acestea vizând sediile unor instituții publice, iar restul reprezintă domiciliile unor persoane fizice.

Neoficial, surse citate de Agerpres arată că instituţiile la care se face referire sunt Direcţiile rutiere din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Maramureş şi Satu Mare.

Articolul precedentSimion și-a făcut planul: Guvern cu 12 ministere și doar 50 de secretari de stat
Articolul următorMinisterul Muncii vrea tichete pentru activități casnice