VIDEO! Primarul Piedone, aproape de oamenii din blocurile afectate de incendiu: „Eu sunt lângă voi de la început până la sfârșit”

ÎȚI MULTUMESC DUMNEZEULE CĂ AI FOST BUN ȘI N-AI ADUS IAR DOLIU… ÎȚI MULȚUMESC!

Primarul Cristian Popescu Piedone a mers ieri din nou la blocurile de pe Calea Rahovei din București, afectate de incendiul de miercuri, din apartament în apartament, etaj cu etaj, pentru a vedea pagubele lăsate de flăcări. Proprietarii au fost asigurați că vor primi sprijin pentru refacerea locuințelor, urmând a fi alocate fonduri pentru uși, ferestre, parchet.

E bine că ținem legătură, eu sunt și președintele Asociației și mă sună toată lumea”, a spus unul dintre proprietari.
Piedone a asigurat că va fi permanent deschis la nevoile lor. „Mulțumim Lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Cu cât scoateți mai repede tot din apartament, cu atât mai repede venim. Dați-ne front de lucru, să știu să le spun: de marți gata, la treabă! Dacă sunt oameni în vârstă și au nevoie de ajutor, spune-ți. Eu sunt lângă voi de la început până la sfârșit”, a explicat edilul.

Cristian Popescu Piedone a explicat totodată și care vor fi pașii care urmează pentru reparații, astfel încât oamenii să se poate întoarce în siguranță în casele lor. În Consiliul Local tocmai ce s-a votat acordarea de ajutoare pentru localnici, cu majoritate, fiind doar două abțineri. Cei doi consilieri care nu au votat sunt membri ai PMP. În afară de decontarea cazării și meselor la hotel, fiecare apartament va primi 10.000 de lei, astfel încât ca până în septembrie totul să fie gata.

Năpasta… are tavanul negru și miroase a scrum!
Am fost în casele distruse și… Ce să spun? Ce aș mai putea spune?…
Sunt case-n care focul a topit tot, până la glet…
Suntem în Rahova… Nu-s case bogate, oameni buni, dar… sunt muncite! Până la foc… au fost Raiul lor! Au fost bucuria lor, mândria lor, adăpostul lor!

N-au vină c-au pierdut tot! N-au mizat pe cai albi, nici n-au jucat la păcănele…
S-a întâmplat nenorocirea!
Au pierdut TOT fără voie!!!
Fraților! Am fost să văd!
Mulți nu mai au… NIMIC
Si până când ancheta va stabili vinovații… trebuie să fim cu ei, lângă ei, între ei!

DA… PUTEA FI IAR CA-N NOAPTEA ACEEA RECE!… PUTEA FI LA FEL SAU MAI RĂU… ȘTIU…
Dar… Dumnezeu a fost blând acum! Mi-a lăsat semn într-un apartament mistuit! Un apartament unde tot ce n-a ars… e o ICOANĂ!!! Icoana de la fereastră… Semnul LUI…
ÎȚI MULTUMESC DUMNEZEULE CĂ AI FOST BUN ȘI N-AI ADUS IAR DOLIU…
ÎȚI MULȚUMESC!

Poate și de aceea, oameni buni, în Sectorul NOSTRU n-a mai fost astăzi ranchiună, n-a mai fost politică!!!! Da: N-A FOST POLITICĂ!!!! (Două voturi contra ale partidului X… Abțineri cum au spus ei… nu mai contează! Deși mi-e greu să înteleg cum poți rămâne indiferent în fața acestei drame… Să fiți fericit domnule președinte Iliescu, PMP!!! Cât de mult îl vreți dumneavoastră pe Piedone la PUȘCĂRIE, pentru ca acolo îl vreți, NIMIC nu vă dă dreptul să vă opuneți sprijinirii acestor OAMENI! Asta nu este umanitate, domnule!)

Nu mai contează!
Le mulțumesc consilierilor locali ai PSD!
Le mulțumesc consilierilor locali ai USR PLUS!
Le mulțumesc consilierilor locali ai PNL!
Le mulțumesc consilierilor locali PPUSL, care mă reprezintă!!!
Cu acordul consilierilor locali menționați…. decontăm închirierea a 24 de camere la hotel, plătim trei mese calde, zilnic, pentru familiile sinistrate!
Și dăm un mărunt ajutor bănesc: Câte 10.000 de lei tuturor familiilor afectate de incendiu! Pentru o masină de spălat, pentru un frigider, televizor… pat, masă…

Deocamdată… atât putem!
Dar… vă refacem locuințele, cât să puteți trai sănătoși în ele!
Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru răbdare!
Dumnezeu să fie cu noi, oameni buni!
”, a subliniat edilul Piedone pe Facebook.

Articolul precedentOrban: Am avut o înţelegere cu premierul Cîţu. A promis că nu va candida
Articolul următorOrban recunoaște că trecutul lui Cîțu afectează imaginea PNL și asigură că informația privind condamnarea acestuia nu a plecat de la el