50.000 de lei este amenda primită de Primăria orașului prahovean Băicoi de la comisarii Gărzii de Mediu. Amenda a fost acordată pentru depozitarea ilegală a deșeurilor pe o suprafață de 500 de metri pătrați la o distanță mică de DN1, în apropierea Bisericii Călătorului. Primăria Băicoi este cea de a treia administrație locală amendată în județul Prahova de către Garda de Mediu pentru depozitarea ilegală de deșeuri. 


„În urma verificărilor efectuate de comisarii GNM CJ Prahova, pe raza localităţii Băicoi, au fost  constatate pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri păstraţi, depozitări necontrolate de deşeuri, preponderent din construcţii/demolări, deşeuri municipale amestecate, vegetale, deşeuri de ambalaje. Pentru zona afectată de depozitările de deşeuri, s-au impus măsuri imediate de salubrizare şi luarea tuturor măsurilor de supraveghere pentru evitarea formării depozitării de deşeuri”, a transmis Garda de Mediu Prahova pe pagina sa de Facebook.

Înaintea orașului Băicoi, Garda de Mediu a mai amendat Primăria Puchenii Mari pentru „abandonări masive de deşeuri rezultate din construcţii/demolări, dee-uri, menajere şi asimilabile acestora pe o suprafaţă de aproximativ 350 metri pătraţi, ce au fost împinse cu buldoexcavatorul spre Fondul Forestier ce aparţine Ocolului Silvic Ploieşti”. 

De asemenea, Primăria orașului Urlați a primit o amendă de 100.000 de lei tot pentru deșeuri abdandonate ilegal pe malul râului Cricovul Sărat.

Articolul precedent„Mi-am spus că voi face grădină cu flori pentru toți oamenii buni, cu sau fără carte, domiciliați în casa aceasta mare, numită Sectorul 5!”
Articolul următorCOD ROŞU de vreme rea în Prahova, Dâmbovița și Ilfov!
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...