tudorel toader remaniere tariceanu huiduit

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost huiduit sâmbătă la Iaşi, în faţa Teatrului Naţional, unde urma să participe la o acţiune de partid, mai multe persoane strigând “Mincinosule“,“Trădătorule“ şi “Hoţule“.

Tăriceanu a ajuns cu maşina la Teatrul Naţional din Iaşi, pentru a participa la evenimentul de prezentare a candidaţilor partidului la alegerile europene, fiind huiduit de mai mulţI oameni adunaţi în faţa clădirii. Protestatarii au strigat „Mincinosule”, „Infractorule”, „Hoţule” şi „Eşti un infractor. Tu şi Dragnea să vă duceţi la puşcărie”.

În acelaşi timp, peste o sută de membri ALDE aflaţi pe scările Teatrului Naţional au scandat „Tăriceanu preşedinte”. Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de alţi membri din conducerea partidului, participă sâmbătă la Iaşi la conferinţa regională de prezentare a candidaţilor ALDE la alegerile europarlamentare. La eveniment sunt prezenţi peste 600 de membri ALDE din judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Vaslui.

Articolul precedentPrimarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a dat în judecată statul român
Articolul următorDe la Daddy la Mickey Mouse. Fostul purtător de cuvânt al PSD Adrian Marius Dobre a trecut la Pro România