Deputatul PNL, Florin Roman, are un mesaj care nu lasă loc de întors: acesta anunță că jurnalistul Rareș Bogdan s-a înscris în PNL. De fapt, Florin Roman susține că Rareș Bogdan s-a reînscris pentru el a mai fost în PNL în anii 90 fiind lider al Tineretului Liberal din Cluj. Postarea lui Roman a fost distribuită de mai mulți parlamentari ai PNL, semn că Rareș Bogdan chiar a semnat adeziunea.

Rareș Bogdan urmează să fie anunțat, cel mai probabil în urma ședinței liberalilor de joi, drept cap de listă pentru alegerile europarlamentare.

”Revenirea lui Rares Bogdan in PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste.

Spun revenirea întrucât Rares a fost in tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic.

In timp ce Dragnea fura prin Teleorman, Rares făcea bani frumoși și cinstiti, fiind la un moment dat unul din cei mai importanți dealeri de telefonie mobila din Transilvania.

Născut la Ocna Mureș, cu tata director la UPSOM și mama, dascăl, cu bunici in Apuseni, Rares a învățat ce înseamnă sa fii patriot de mic copil, alături de moți, nu de hoți!

Rares Bogdan are o încredere imensa in rândul romanilor și este alături de președintele Klaus Iohannis, cea mai puternica voce anti-PSD!

Și mai mult decât orice: Rares iubește din suflet România!”, scrie Florin Roman.

Articolul precedentKelemen Hunor o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru procuror european
Articolul următorDupă Raluca Prună, și Marius Bostan o critică pe comunista lui Cioloș