Se încing spiritele în PSD. În această seară, în timpul Comitetului Executiv, Viorica Dăncilă i-ar fi reproșat lui Claudiu Manda că ar fi jignit-o și a amenințat că va renunța la candidatura la prezidențiale. Dăncilă chiar părea hotărâtă și a părăsit în lacrimi sala în care se adunaseră social democrații în ședință, însă a revenit ulterior la sentimente mai bune, după ce tot Manda a mers după dumneaei și a împăcat-o.

Episodul a fost povestit aproape în direct de jurnalista Mădălina Mihalache, de la Realitatea TV: „Scene de Kafka în prima şedinţă PSD de după prezidenţiale. Dancila, către Claudiu Manda, soţul şefei sale de campanie: «să spuneţi că nu puteţi sa câştigaţi alegerile cu o proastă nu vă face cinste! Nu sunteţi bărbat dacă jigniţi o femeie!». Olguta Vasilescu renunţă să mai fie şef de campanie. Dăncilă începe să plângă şi vrea să plece de la şedinţă. Sala o opreşte. Dăncilă spune că poate a fost o greşeală că a acceptat să candideze: «Să rămână Manda candidat!». Tot Dăncilă: întrarea în turul II a salvat partidul. Unii președinți au fost în concediu!”.

Referirea este clară la liderii de Vaslui, Vrancea, Neamț și Maramureș, care au scos scoruri mici față de alte alegeri.

Articolul precedentSocial democrații se întâlnesc în CEx pentru a face planuri. Planuri de excludere sau pentru turul doi?
Articolul următorDirectorul Serviciului de Ambulanță din Caraș-Severin, implicat într-un dosar de șantaj. Își amenința fost iubită că face publice imagini intime